Tag: gdpr povinnosti

Ponúkame vám aktuálne novinky týkajúce sa povinností vyplývajúcich z GDPR. Pre viac informácií ohľadne správneho zabezpečenia GDPR navštívte stránku GDPR - ochrana osobných údajov.

Priebeh kontroly - postup a užitočné rady

V podmienkach Slovenskej republiky je orgánom štátnej správy, ktorý vykonáva dozor nad ochranou osobných údajov Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky (ďalej len ,,Úrad“). Úrad začne kontrolu: na základe návrhu…
Zistiť viac
Kategória: GDPR Novinky

Nové usmernenie pre prevádzkovateľov kamerových informačných systémov

Naša spoločnosť Vám pravidelne prináša najnovšie informácie v oblasti ochrany osobných údajov, a to prostredníctvom Stanovísk, Usmernení a pravidelného informovania. Týmto by sme Vás radi informovali o Usmernení Európskeho výboru…
Zistiť viac

GDPR a viditeľnosť údajov je dôležitá pre súlad s týmto zákonom

Prvé veľké pokuty GDPR oslavuje prvé výročie platnosti zákona, pričom existujú spoločnosti, ktoré nevenujú dostatok času tomuto zákonu a viditeľnosti údajov. Napríklad gigant Google dostal od francúzskeho regulačného úradu CNIL…
Zistiť viac
Kategória: GDPR Osobné údaje

Ako byť úspešný pri GDPR? Dodržte týchto 7 krokov

GDPR sem, GDPR tam. A v budúcnosti tomu nebude inak. Aj po vyše roku toto nariadenie stále spôsobuje paniku na pôde veľkých a malých podnikov v tom, že ich podnikanie…
Zistiť viac
Kategória: GDPR Osobné údaje

Kontaktný formulár

Vypracovanie Bezpečnostnej dokumentácie v zmysle GDPR od 139€ s poistením.

osobnyudaj.sk, s.r.o. Námestie osloboditeľov 3/A,
040 01 Košice

Nezáväzná cenová ponuka zadarmo

od 139€ s poistením

Poskytli sme služby
viac ako
11 500 klientom

Bezplatná cenová ponuka

Otázky a odpovede

Vážený klient, ak ste nenašli
to čo hladáte nevahajte
nás kontaktovať.

Kontaktovať