Tag: GDPR

Ponúkame vám aktuálne informácie ohľadne problematiky GDPR. Viac informácií nájdete na stránke našej služby GDPR - ochrana osobných údajov.

Priebeh kontroly - postup a užitočné rady

V podmienkach Slovenskej republiky je orgánom štátnej správy, ktorý vykonáva dozor nad ochranou osobných údajov Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky (ďalej len ,,Úrad“). Úrad začne kontrolu: na základe návrhu…
Zistiť viac
Kategória: GDPR Novinky
7 Apríl 2020 GDPR

Čo je žiadosť o súčinnosť ?

Konanie o ochrane osobných údajov v podmienkach Slovenskej republiky môže v zmysle ust. § 100 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“)…
Zistiť viac
Kategória: GDPR

Zákon GDPR a jeho klady na podnikanie

Zákon na ochranu osobných údajov alebo GDPR nie je úplne neznámy. Jeho úlohou je poskytnúť spotrebiteľovi väčšiu kontrolu nad osobnými údajmi. Zákon o GDPR môže zabezpečiť vašej organizácii lepšiu kybernetickú…
Zistiť viac
Kategória: GDPR
23 Január 2020 GDPR osobné údaje

Správa úradu na ochranu dát

Pred niekoľkými mesiacmi bola zverejnená správa od regulačného úradu na ochranu dát ICO (Information Commissioner's Office) pre Spojené kráľovstvo, ktorá sa zaoberá otázkou, či RTB je možné zlúčiť s nariadením…
Zistiť viac
Kategória: GDPR Novinky

Kontaktný formulár

Vypracovanie Bezpečnostnej dokumentácie v zmysle GDPR od 139€ s poistením.

osobnyudaj.sk, s.r.o. Námestie osloboditeľov 3/A,
040 01 Košice

Nezáväzná cenová ponuka zadarmo

od 139€ s poistením

Poskytli sme služby
viac ako
11 500 klientom

Bezplatná cenová ponuka

Otázky a odpovede

Vážený klient, ak ste nenašli
to čo hladáte nevahajte
nás kontaktovať.

Kontaktovať