Povinné informovanie

Názov subjektu:

DEKRA Slovensko s.r.o.

IČO:

31324797

Adresa:

Panónska cesta 47, 851 04 Bratislava - mestská časť Petržalka

Číslo osvedčenia:

Osobnyudaj.sk-2020-23359

Certifikát platný do:

23.06.2025

Kontaktovanie s ponukou opätovnej kontroly

Vážení klienti,

ak ste sa v období posledných dvoch rokov objednali na kontrolu STK a/alebo EK, môže Vás náš tím v najbližšom čase kontaktovať s pripomenutím termínu opätovnej kontroly. Účelom tohto spracovania je poskytnúť Vám aktuálne informácie o dostupnosti našich služieb a ponúknuť vhodný termín pre ďalšiu kontrolu. Našim cieľom je zabezpečiť, aby boli Vaše vozidlá v súlade s legislatívnymi požiadavkami a aby ste mohli jazdiť bezpečne a bez obáv.

Vzhľadom na to, že pravidelná kontrola STK a EK je pre vodičov povinná a kľúčová z hľadiska bezpečnosti, považujeme túto formu pripomienky za dôležitú. Je pre nás zásadné, aby ste mali vždy možnosť včas a pohodlne naplánovať opätovnú kontrolu. Právnym základom tohto spracovania je náš oprávnený záujem na zabezpečení vysokého štandardu služieb a spokojnosti našich klientov. Ako dotknutá osoba máte právo náš oprávnený záujem kedykoľvek namietať.

Radi Vám takto pomôžeme, aby ste sa mohli sústrediť na to najdôležitejšie – bezpečné a bezproblémové používanie Vášho vozidla. V prípade otázok alebo potreby ďalších informácií sa na nás neváhajte obrátiť.

Vaše osobné údaje spracúvame v rozsahu zadanej objednávky (meno, priezvisko, tel. číslo, e-mail, fakturačná adresa, EČV). 

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom spracúvania osobných údajov sa môžete obrátiť na našu zodpovednú osobu (Data protection officer) telefonicky na čísle 02/800 800 80, alebo e-mailom na adrese pravne@osobnyudaj.sk

Podanie podnetu

Potrebujete riešiť bezpečnostný incident alebo iný problém? Pošlite nám správu a my to budeme promptne riešiť.

Napíšte nám správu

Osobnyudaj.sk, s.r.o.

Námestie osloboditeľov 3/A, 040 01 Košice