Povinné informovanie

Názov subjektu:

ZKW Slovakia s.r.o.

IČO:

36657913

Adresa:

Bedzianska cesta 679/375

Číslo osvedčenia:

Osobnyudaj.sk-2018-20309

Certifikát platný do:

23.06.2025

Google reCAPTCHA

Používame aj nástroj Google „reCAPTCHA” na zabránenie spamu a zneužitiu údajov a na ochranu internetovej stránky pred robotmi. Spôsob činnosti sa zakladá na technológii pokročilej analýzy rizika, aby sa odlíšili ľudia od robotov. Tento nástroj používame predovšetkým na ochranu formulárov – v tejto súvislosti sa údaje spracovávajú na základe nášho oprávneného záujmu ochrániť našu internetovú stránku. 

Informácie zaznamenané súbormi cookies ohľadne vášho používania tejto internetovej stránky (vrátane vašej IP adresy) sa prenesú na servery spoločnosti Google a budú tam uložené (zvyčajne v USA alebo v iných krajinách mimo EÚ). Avšak táto IP adresa bude vopred skrátená spoločnosťou Google v rámci členských štátov Európskej únie alebo v iných krajinách, ktoré podpísali Zmluvu o Európskom hospodárskom priestore. Iba vo výnimočných prípadoch sa plná IP adresa odošle na server spoločnosti Google v USA, aby sa tam skrátila.

Google reCAPTCHA zhromažďuje najmä tieto informácie: prehliadač, história prehliadača, typ zariadenia, model zariadenia, krajina, poskytovateľ služby, dátum prístupu, CSS informácie, doba trvania návštevy, správanie a  kliknutia na tejto internetovej stránke, jazyk, operačný systém, už nainštalované Google cookies, iné detailné informácie o účte Google, zásuvné moduly, objekty JavaScript.

Viac informácií o Google reCAPTCHA nájdete na stránke https://developers.google.com/recaptcha/

Viac informácií o využívaní údajov zo strany spoločnosti Google nájdete na stránke https://policies.google.com/privacy

Podanie podnetu

Potrebujete riešiť bezpečnostný incident alebo iný problém? Pošlite nám správu a my to budeme promptne riešiť.

Napíšte nám správu

Osobnyudaj.sk, s.r.o.

Námestie osloboditeľov 3/A, 040 01 Košice