Povinné informovanie

Názov subjektu:

ON Semiconductor Slovakia, a.s.

IČO:

36227943

Adresa:

Vrbovská cesta 2617/102

Číslo osvedčenia:

Osobnyudaj.sk-2017-131

Certifikát platný do:

23.06.2025

Prenos osobných údajov do tretích krajín a kategórie príjemcov

V prípade, ak sa u nás uchádzate o pracovnú pozíciu, prípadne nám chcete nechať svoj životopis, aby sme sa Vám ozvali, ak sa nejaká pracovná pozícia uvoľní, Vaše osobné údaje nahráme do globálneho systému Taleo. Takouto formou spracovania Vašich osobných údajov dochádza k cezhraničnému prenosu údajov, kde príjemcom Vašich údajov je spoločnosť so sídlom v USA, konkrétne:

Semiconductor Components Industries, LLC
5005 East McDowell Road
Phoenix, Arizona 85008
 
Prenos Vašich osobných údajov sa uskutočňuje formou nahrávania do globálneho systému ,,Taleo“ za účelom viacstupňového schvaľovacieho procesu.
 
Prenos Vašich osobných údajov je zo strany príjemcu maximálne zabezpečený. Spoločnosť Semiconductor Components Industries, LLC je zapísaná v Privacy Shield a vyhovuje predpisom na ochranu osobných údajov v rámci prenosu osobných údajov medzi EU-U.S. a Swiss-U.S. Rámec ochrany osobných údajov stanovuje Ministerstvo obchodu USA a týka sa zhromažďovania, používania a uchovávania osobných údajov prenášaných z Európskej únie a Švajčiarska do Spojených štátov. Semiconductor Components Industries, LLC potvrdil ministerstvu obchodu, že dodržiava zásady ochrany súkromia v rámci rámcov ochrany súkromia medzi EÚ a USA a Švajčiarskom.
 
Vaše osobné údaje na účely prenosu budú spracúvané maximálne po dobu trvania Vášho pracovného pomeru.

Viac informácií o prenose údajov zo strany príjemcu nájdete na

 

Podanie podnetu

Potrebujete riešiť bezpečnostný incident alebo iný problém? Pošlite nám správu a my to budeme promptne riešiť.

Napíšte nám správu

Osobnyudaj.sk, s.r.o.

Námestie osloboditeľov 3/A, 040 01 Košice